Tervetuloa, vieras – 0 kirjautunutta jäsentä paikalla. – Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Tämä on vain-luku-versio K-pelit-sivustosta:

  • Vanhojen tiedostojen lataaminen on mahdollista.
  • Sisältösivut ovat suurimmaksi osaksi näkyvillä.
  • (Vanha sivusto on konvertoitu lähes kokonaan staattiseksi, PHP:ta on vain pieni pätkä, tietokantaa ei ole.)

Seuraavat asiat eivät toimi:

  • Ei kirjautumista.
  • Ei viestien / uuden sisällön kirjoittamista.
  • Ei uusien tiedostojen uploadaamista.
  • Käyttäjät-sivu ei toimi.
  • Kävijälaskurien lukemat ovat vuosien takaa, eivätkä kasva.
  • Varmaan moni muukaan asia ei toimi.

Jos jotakin oleellista puuttuu/on rikki (esimerkiksi jokin sisältö/tiedosto jonka olet tänne aikoinaan lisännyt) tai haluat muuten vain tulla juttelemaan, niin j -at- jare.fi -sähköpostiosoite on sopiva kanava siihen :). Voit ottaa yhteyttä myös, mikäli haluat jonkin vanhan sisältösi poistettavan sivustolta.

T. Jare 12.3.2021.

Kesken jääneet projektit

Tadeon
Poistunut käyttäjä
Tadeon

Liittynyt 23.1.2010
Ikä 119.25 v.
Kotisivut

Tässä keskusteluaiheessa jokainen voi kertoa peleistä tai muista projekteista, jotka ovat syystä tai toisesta jääneet kesken.

Kun ensi kerran tutustuin MMF edeltäjään TGF:ään, aloin suunnitella kunnianhimoista pulkkapeliä Linkki sketchy snow sledding-pelin innnoittamana.

Ja niin kuin ensimmäiset peliprojektit yleensäkkin, tämäkin kaatui omaan mahdottomuuteensa. Objekteja piirrettiin runsaasti. Perinteisten kuusien ja kivien lisäksi löytyi aitoja, katsojia, poroja, kettuja ja yksi joulupukkikin. Valikoissa oli jo upeat 3d-mallinnusohjelmalla tehdyt taustakuvat ja uratilakin oli jo suunnitteilla. Loppujen lopuksi itse peliin ei saatu rinteitä valmiiksi yhtä enempää. Peli näytti tältä.

(Tuo iso sininen pallo on HUD).

Hakukoneiden seurantaloki

Viestit

Jare
Poistunut käyttäjä
Jare

Liittynyt 2.12.2007
Ikä 32.31 v.
Kotisivut

Tuo Tadeonin peli vaikutti hauskalta, kun mukaan oli päässyt eläimiä ja joulupukkikin :D. Ja kuvasta tuli vähän mieleen vanha kunnon Linkki SkiFree. (Edit: Tosin Tadeonin graffat on hienommat kuin SkiFreessä. ;))

Itse myönnän nyt ensimmäistä kertaa julkisesti, että Linkki Madot 4 on pysyvästi jäässä, enkä tällä hetkellä suunnittele tekeväni sitä koskaan loppuun. Aloitin projektin ensimmäisen kerran muistaakseni kesällä 2003. Nälkä kasvoi syödessä ja MMF (1.0?) vaihtui jossain vaiheessa CoolBasiciin, jolla tein pelistä useita eri versioita, aloittaen aina alusta. Kyllähän siinä taidot kehittyivät matkan varrella. Tekoäly taisi olla yksi pahiten kesken jääneistä asioista. Halusin toteuttaa siihen oikeasti älykkään tekoälyn, joka laskee viholliselle reitin pelaajan tai energiapakkauksen luokse, huomioiden jopa jyrkänteiltä hyppäämiset, maastoesteiden ampumisen tohjoksi yms. Liian kova pala minulle, vaikka puolitiehen pääsinkin.

Toinen mihin tuo kaatui, oli CoolBasicin huonot debuggaus-mahdollisuudet. Muistivuodot ja muut virheet olivat liian työläitä kaivaa esille.

Toisaalta haluaisin toteuttaa tuon joskus yksinkertaisempana valmiiksi asti, mutta rehellisesti sanottuna minulla ei ole aikaa siihen.

Tadeon
Poistunut käyttäjä
Tadeon

Liittynyt 23.1.2010
Ikä 119.25 v.
Kotisivut

Tältä näytti Probe L:än ensimmäinen vedos. Kenttiä oli huimat 20, joista vain murto-osa päätyi lopulliseen osaan. Peli erosi kontrolleiltaan jonkin verran lopullisesta pelistä, sillä kentät olivat ahtaampia eikä luotaimen ohjaaminen ollut niin jämäkkää kuin Probe L-pelissä. Myös vaikeusasteet oli toteutettu eri tavalla. Helpoimmalla tasolla elämiä oli rajaton määrä, kun taas keskitasolla kampanjan läpäisyyn oli vain yhdeksän yritystä. Korkeimmalla vaikeusasteella kenttiä hankaloittamaan tuli vielä aikaraja. Pelihän ei varsinaisesti jäänyt kesken, mutta en liiemmin lähtenyt peliä levittämäänkään. Jos joku välttämättä haluaa tätä versiota testata, voin pelin yv:nä lähettää.

Kuva 1Linkki http://desmond.imageshack.us/Himg528/scaled.php?server=528&filename=scr1wc1.jpg&res=landing

Kuva 2Linkki http://desmond.imageshack.us/Himg529/scaled.php?server=529&filename=scr3ai4.jpg&res=landing

Itse Probe L:ään voi tutustua esimerkiksi täällä: Linkki http://www.kpelit.fi/?c=1374

[K-pelit lukuina] Kävijöitä sivulla 1208 kpl, käyntejä/sivulatauksia 2303.