Tervetuloa, vieras – 0 kirjautunutta jäsentä paikalla. – Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Tämä on vain-luku-versio K-pelit-sivustosta:

  • Vanhojen tiedostojen lataaminen on mahdollista.
  • Sisältösivut ovat suurimmaksi osaksi näkyvillä.
  • (Vanha sivusto on konvertoitu lähes kokonaan staattiseksi, PHP:ta on vain pieni pätkä, tietokantaa ei ole.)

Seuraavat asiat eivät toimi:

  • Ei kirjautumista.
  • Ei viestien / uuden sisällön kirjoittamista.
  • Ei uusien tiedostojen uploadaamista.
  • Käyttäjät-sivu ei toimi.
  • Kävijälaskurien lukemat ovat vuosien takaa, eivätkä kasva.
  • Varmaan moni muukaan asia ei toimi.

Jos jotakin oleellista puuttuu/on rikki (esimerkiksi jokin sisältö/tiedosto jonka olet tänne aikoinaan lisännyt) tai haluat muuten vain tulla juttelemaan, niin j -at- jare.fi -sähköpostiosoite on sopiva kanava siihen :). Voit ottaa yhteyttä myös, mikäli haluat jonkin vanhan sisältösi poistettavan sivustolta.

T. Jare 12.3.2021.

Uusien käyttäjien aktivointi ei toimi (korjattu)

Jare
Poistunut käyttäjä
Jare

Liittynyt 2.12.2007
Ikä 32.31 v.
Kotisivut

Rekisteröitymisen jälkeen uusi käyttäjä ei pysty aktivoimaan tunnustaan, koska sivuston lähettämään aktivointisähköpostiin ei tule aktivoinnissa tarvittavaa url-osoitetta. Vika on ollut olemassa ilmeisesti ainakin useita kuukausia. Pahoittelen ongelmaa.

Tällä hetkellä oman tunnuksen saa aktivoiduksi lähettämällä sähköpostin jossa otsikkona on Aktivointi [oma nimimerkki] osoitteeseen info(miuku)kpelit.fi. Aktivoin sitten itse jokaisen aktivointia pyytävän tunnuksen manuaalisesti. Eli aktivoinnissa voi kestää 1 - 2 vuorokautta. Samalla voi pyytää myös uuden salasanan tunnukselleen, jos on unohtanut vanhan. Jos pyydät uutta salasanaa, lähetän sen siihen sähköpostiosoitteeseen, jonka olet määrittänyt käyttäjätunnuksellesi rekisteröitymisen yhteydessä.

Kun minulla on aikaa, korjaan sivuston lähettämän aktivointiviestin ja aktivoin kaikki vuoden sisällä rekisteröidyt tunnukset. Lähetän erikseen sähköpostin kaikille aktivoimilleni käyttäjille.

Edit 24.2.2012: Vika on nyt korjattu.

Edit 2: Aktivoin kaikki tähän mennessä ei-aktivoidut käyttäjät. Eli kirjautumisen pitäisi nyt onnistua, mikäli muistatte salasananne. Ottakaa vapaasti yhteyttä sähköpostilla, jos kirjautumisen tai rekisteröitymisen kanssa on vielä ongelmia.

Hakukoneiden seurantaloki

[K-pelit lukuina] Kävijöitä sivulla 1068 kpl, käyntejä/sivulatauksia 2281.