Tervetuloa, vieras – 0 kirjautunutta jäsentä paikalla. – Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Tämä on vain-luku-versio K-pelit-sivustosta:

  • Vanhojen tiedostojen lataaminen on mahdollista.
  • Sisältösivut ovat suurimmaksi osaksi näkyvillä.
  • (Vanha sivusto on konvertoitu lähes kokonaan staattiseksi, PHP:ta on vain pieni pätkä, tietokantaa ei ole.)

Seuraavat asiat eivät toimi:

  • Ei kirjautumista.
  • Ei viestien / uuden sisällön kirjoittamista.
  • Ei uusien tiedostojen uploadaamista.
  • Käyttäjät-sivu ei toimi.
  • Kävijälaskurien lukemat ovat vuosien takaa, eivätkä kasva.
  • Varmaan moni muukaan asia ei toimi.

Jos jotakin oleellista puuttuu/on rikki (esimerkiksi jokin sisältö/tiedosto jonka olet tänne aikoinaan lisännyt) tai haluat muuten vain tulla juttelemaan, niin j -at- jare.fi -sähköpostiosoite on sopiva kanava siihen :). Voit ottaa yhteyttä myös, mikäli haluat jonkin vanhan sisältösi poistettavan sivustolta.

T. Jare 12.3.2021.

K-Peleillä on oma palvelin

Jare
Poistunut käyttäjä
Jare

Liittynyt 2.12.2007
Ikä 32.31 v.
Kotisivut

K-Pelit on siirretty omalle palvelimelleen. Syynä siirtoon oli webhotellin hitaus (yhdistettynä siihen, että sivusto on aika raskas) sekä laajemmat kehitysmahdollisuudet tulevaisuudessa.

Samalla on otettu käyttöön uusi domain: kpelit.fi. Entinen domain kpelit.fi toimii edelleen. Kaikki kpelit.fi-osoitteeseen tulevat sivu-/tiedostopyynnöt ohjataan kpelit.fi-osoitteeseen vastaavalle sivulle.

Hakukoneiden seurantaloki

Viestit

VesQ
Poistunut käyttäjä
VesQ

Liittynyt 10.1.2010
Ikä Ei tiedossa v.

Loistavaa!!

Jo oli aikakin saada jatkuva hitaus pois! Nyt näitä sivuja voi toden teollakin alkaa käyttämään, kun se pahin este on tuhottu. Pitääpä alkaa käymään täällä useammin :)

Jare
Poistunut käyttäjä
Jare

Liittynyt 2.12.2007
Ikä 32.31 v.
Kotisivut

“Pitääpä alkaa käymään täällä useammin :)
VesQ

Kiitos. Aika hiljaista täällä kieltämättä on. Otan vastaan ideoita aktiivisuuden lisäämiseksi, jos sellaisia jollain on. Tai ylipäätään ideoita sivuston kehittämiseksi. :)

Tadeon
Poistunut käyttäjä
Tadeon

Liittynyt 23.1.2010
Ikä 119.25 v.
Kotisivut

The daily clickissä on hauska systeemi, jossa kaikenlainen aktiivinen osallistuminen, kuten pelien lisääminen, viestien kirjoittaminen, pelien arviointi yms. antavat käyttäjälleen pisteitä, joita voi käyttää esim. profiilinsa muokkaamiseen tai vip-jäsenyyteen. Pisteillä voi myös "ostaa pokaaleja", joita voi antaa sitten toisille käyttäjille. Pokaalit voivat olla aiheiltaan esim. avun tai palautteen antaminen.

Mitään tietoa tosin ei ole lisääkö tällainen ominaisuus aktiivisuutta, mutta ainakin se palkitsee siitä.

Jare
Poistunut käyttäjä
Jare

Liittynyt 2.12.2007
Ikä 32.31 v.
Kotisivut

“The daily clickissä on hauska systeemi, jossa kaikenlainen aktiivinen osallistuminen, kuten pelien lisääminen, viestien kirjoittaminen, pelien arviointi yms. antavat käyttäjälleen pisteitä, joita voi käyttää esim. profiilinsa muokkaamiseen tai vip-jäsenyyteen. Pisteillä voi myös "ostaa pokaaleja", joita voi antaa sitten toisille käyttäjille. Pokaalit voivat olla aiheiltaan esim. avun tai palautteen antaminen.

Mitään tietoa tosin ei ole lisääkö tällainen ominaisuus aktiivisuutta, mutta ainakin se palkitsee siitä.”
Tadeon

Idea kuulostaa mielenkiintoiselta, vaikka väkisin tulee myös mieleen turha floodaaminen pisteiden saamisen vuoksi. Painottamalla pisteiden antoa voisi kyllä floodaamista rajoittaa tai ainakin kanavoida sen hyödylliseen suuntaan. Esimerkiksi viestistä yksi piste, pelistä kymmenen pistettä. Pisteillä voisi sitten vaikka jotenkin korostaa esimerkiksi lisäämäänsä peliä (tai muuta lisäämäänsä sisältöä) tai hankkia vip-jäsenyyden. En tosin vielä keksi, mitä etuja vip-jäsenillä olisi.

[K-pelit lukuina] Kävijöitä sivulla 768 kpl, käyntejä/sivulatauksia 1676.